Tárgymutató:
Hybrid Theory
Meteora
Minutes To Midnight

One Step Closer

One Step Closer

Első Linkin Park videoklip. Eredetileg élő felvételeket is tartalmazott volna egy koncertről, de ez rakták bele. A videót Los Angeles alatt forgatták, 63 láb mélyen, a V.A. korház alatt húzódó csatornában. A klipp rendezője Gregory Dark volt. Nézd meg a videoklipet!

Crawling

Crawling UK version

Ez a videó Angliában készült, ami az európai tv-csatornákon
volt a Crawling videóklip előtt.

Crawling

A klippet az Egyesült Államokban és Angliában forgatták. Joe segített a klip rendezésében, de a rendező Colin Strause volt Eredetileg az LP egy olyan videót akart forgatni, ami a gonoszról szól, és az erőszakról, de a kiadó miatt le kellett erről mondaniuk. Eredetileg szomorú befelyezést akartak a videóklip végén, de ezt végülis módosították. A történet egy lányról szól, akit az apja molesztált. Nézd meg a klipet!

Papercut

Papercut

A klippet Nathan Cox rendezte. A videót eredetileg a csak Nagy Britaniában mutatták volna be, az államokban nem. Végülis az LP úgy döntött, hogy az államokban is bemutatják a klippet. Nézd meg a klipet!

In The End

In The End

A klippet Nathan Cox és Joe rendezte. L.A.-ben vették fel a klippet Patrick Tatopoulous készítette a designt (Függetlenség napja). Nézd meg a klipet!

Points of Authority

Points of Authorithy

Ezt a klippet is Nathan Cox rendezte. Ez egy élő felvétel, ami hivatalosan csak a DVD-n szerepel bonus trackként, de néhány zenecsatorna mégis leadta, mint hivatalos videóklip. Nézd meg a klipet!

It’s Going Down

It's Going Down

Ezt a videót Mr Hahn rendezte. Joe és Mike dolgozott a X-ecutioner’s albumán, a “Built From Scratch”-en. Az összes LP-tag rajta van a videón. A többi emberekről a klippen: Adema tagok és néhány profi deszkás. Nézd meg a klipet!

Pts.Of.Athrty

Pts.Of.Athrty

Egy másik videó amit Mr. Hahn készített. Nézd meg a klipet!

Wth\U

Wth\U

FRG/10

FRG/10

ENTH E ND

ENTH E ND

KYUR4 TH ICH

KYUR4 TH ICH

Ezek a videók nem eredeti klippek, de ezek akkor jelentek meg, amikor a Reanimation premierjén az MTV lejátszotta az egész CDt az elejétől a végéig. A With You remixjének videóklipjén az LPU tagjai dolgoztak.

Somewhere I Belong

Somewhere I Belong

Az első videó a Meteoraról Mr. Hahn rendezte. A történet egy álomról szól, amit Chester álmodik. A történetben a hosszú lábú elefántok ötlete Salvador Dali egyik képéhez fűződik. Nézd meg a klipet!

Faint

Faint

A 2. maxi a Meteoraról. A rendező Joe és Mark Romanek volt. A videón 18 év fölötti LPU tagok vannak. Az együttest csak hátulról látjuk. Mikor Chester a színpad elejére lép, elkiáltja magát, hogy “I’d be ignored”, és a klip szöget vált. Innentől kezdve elölről látjuk az együttest. A klippben a 18 évnél idősebb LPU tagok szerepelnek. Nézd meg a klipet!

Numb

Numb

A 3. maxi a Meteoraról. A klippet az európai tvken lehetett elöször látni, az amerikai premier csak rá 3 hétre következett be. A klippet Mr. Hahn rendezte. A történet egy lányról szól, aki más mint a többiek, és mire rájön, hogy hova tartozik, már késő(ez az a jelenet, amikor a templomba fut, és az LP már nincs ott) A klip egy részét Prágában forgatták. Nézd meg a klipet!

From The Inside

From the Inside

A klippet Prágában forgatták. A belvárost 2 napra lezárták a Linkin Park miatt. Az egész történet egy felkelésről szól. A klip azzal kezdődik, hogy a haddsereg felvonul, a felkelés miatt. Chester és Mike a tömegen keresztül sétál, és énekel, miközben az emberek rohannak. A történet közben egy kisgyerekről is szól.
A kisgyerek elmegy otthonról. A felkelés kitör, és a gyerek máris a felkelés közepén találja magát. A felkelők eközben molotov koktélokat dobálnak a rohamrendőrökre, a rohamrendőrök meg füstbombákat a felkelőkre. Amikor Chester az “I won’t waste myself on you…” szöveghez ér, a gyerek felordít, és a tömeg a földre kerül. A föld megremeg, téglák, és egyéb tárgyak emelkednek az ég felé, majd a szám végére minden visszazuhan a földre. Nézd meg a klipet!

Breaking The Habit

Breaking The Habit

A videót kézzel rajzolták japán rajzfilmesek. Az egész videó anime szerű. A videó az “idő fogaskerekeivel” kezdődik. A klip története négy ember okozta katasztrófát ír le. Az első: egy ember a mélybe vetette magát egy felhőkarcolóról. A halott ember Chester. A második: egy lány öngyilkos lesz, felvágja az ereit.

A harmadik: egy táska tele van pakolva drogokkal. A negyedik: egy családi viszály okoz katasztrófát. Chester lelke a katasztrófákat elkezdi visszafordítani. Az idő kereke visszafordul, a sebek begyógyulnak, és ami meghalt újra feléled. A lány nem teszi meg az öngyilkosságot, így csak a gondolataiban marad az egész dolog. A táskát nem nyitják ki, így semmi sem történik. A családi viszály nem történik meg. Chesterbe visszaszáll a lelke, ő is visszafele halad az időben. Ezután a felhőkarcoló tetejére felrepül Chester. Amit talajt ér a lába, az együttes mellett találja magát. Designer: Patrick Tatopoulos (Én, a robot ; Dark City ; Függetlenség napja). Nézd meg a klipet!

Numb/Encore

Numb Encore

Az első videoklip a Jay-Z és LP közös albumjáról. A klip egy része a stúdiómunkát mutatja be, de a nagy része “élő felvétel”. Nézd meg a klipet!

>>Innentől ModThisName írta, őt kell szidni!
Minutes To Midnight

What I’ve Done
// kép
Ez a szám volt az új album első single-je, mely az USA-ban rögtön az első helyen indította a toplistákat. A videoklippet Mr.Hahn rendezte. Továbbá ez a szám hallható a Transformers című filmben is. Érdekessége,hogy az El Mirage sivatagban forgatták, mely kicsit hasonlít az In The End-ben lévő sivatagra, ezt Mike is megemlíti a Minutes To Midnight DVD-n. Továbbá a DVD-n található a Videoklipp, és a Készítéséről szóló videó is ( Making of What I’ve Done ). A klip 2007. Április 2-án jelent meg. A klippet megtekintheted ITT.

Bleed It Out
//KÉP
Ez a szám a második single az albumról, 2007 Augusztus 20-án jelent meg. A szám a Rolling Stone 2007-es top100 számából méltán a #44. A klippet ezúttal is Mr.Hahn rendezte, Július 29-én debütált az MTV Germany-n. Érdekessége a számnak, hogy Mike kb. 100-szor írta újra a számot, mire a teljes bandának elnyerte tetszését (Innen az első sor: “Yeah here we go for the hundredth time” -Ittvagyunk századjára). Továbbá, ez a legrövidebb videóklipp. További érdekessége, hogy egy bulit mutat be, ahol minden visszafelé megy, továbbá érdekes a kameramozgás, és ez az kettő közül az egyik szám, amit a srácok a régi stílusban írtak. A klippet megtekintheted ITT.

Shadow of The Day
//KÉP
A harmadik single az albumról. A klipp félig “Chester házában”, félig az utcán játszódik, ahol kaotikus állapot uralkodik, és a tüntetők és a rendőrök harcolnak. Amikor Chester felkel az órán 11:55 áll, ezzel is utalva az album címére (egyik értelmezésben Minutes to Midnight - Percek éjfélig ) A klip érdekessége,hogy csak Chestert láthatjuk benne, a többi tag fel sem tűnik. A klippet megtekintheted ITT.

Given Up
//KÉP
Negyedik maxi az albumról, melyhez a klipet január 27-én és 29-én vették fel a Manchesteri MEN arénában és a Londoni O2 arénában. állítólag 28-án is kamerával vették ezt a számot a koncert alatt. A videóban a koncert képeket speciális effektek hadával tettél még változatosabbá, ettől lett a színeknek, és úgy általában a képnek ennyire kemény megjelenése.  A klipben hallható Chester 17 másodperces üvöltése, melyet mindenféle gépi utómunka nélkül vettek fel. A videó legelőször 2008 március 3-én jelent meg a banda hivatalos honlapján. A klippet Mark Fiore rendezte. A klippet megtekintheted ITT.

Leave Out All The Rest

Az ötödik és egyben utolsó kislemez a Minutes To Midnight albumról. Mike elmondása szerint: “ez a videó kissé futurisztikus, sci-fi jellegű, és azt hivatott bemutatni, hogy milyen lenne a banda hétköznapi élete, ha az űrben élnének”. Ez az első videó, amiben a banda tagjai színészi tehetségüket is megcsillantják. A videó egy űrhajóban játszódik, mellyel a hatok az űr végtelenjében utaznak. A klip első felében a srácok hétköznapi dolgokkal múlatják az idejüket, (Brad és Rob játszanak, Phoenix szerel) ám az űrhajó meghibásodik. A banda itt nem zenél, bár néha Chester énekel. A klipet a brit Sunshine című film ihlette, Joe (ő rendezte a klipet) elmondása szerint: “Felfedezők vagyunk az űrben, pont mint mikor turnézunk. Hátrahagyjuk a családunkat, és úgy vélem, ez eléggé érződik a Leave Out All The Restben, abban hogy hátra hagyunk dolgokat, hogy valami jobbat csináljunk.” A klip 2008 május 30-án jelent meg, a kislemez pedig július 15-én. Nézelődésért erre tessék.

We Made It

Ez a klip Busta Rhymes-szal közösen készült, és az ő Blessed című albumán szerepel, a klip rendezője Chris Robinson. A videó abban a raktárban készült amit a Linkin Park a Meteora művészeti munkájának elvégzéséhez használt. A klip a küzdésről, az akarásról szól, és arról, hogy semmi sem lehetetlen. A raktárban Chester Mike és Busta zenél addig az utca emberei összefognak, hogy elérhetetlennek tűnő magasságokba emelkedjenek. A videóban a többi bandatag nem látható, bár a háttérben ott van pl egy dob felszerelés. Maga a közös munka ötlete Busta Rhymes-tól ered, akivel az LP közös stúdiót használt a Hybrid Theory készítése alatt, és akkor lettek jóbarátok. A Linkin Park éppen turnén voltak, amikor megkapták a szám anyagát, bementek Taipeiben stúdiózni, és ott készült el a szám. A videó 2008 április 29-én jelent meg először a TV-ben a BET-nevű csatornán. Itt megnézheted magadnak.